Erasmus+ ile tatilin sonlarına doğru ilgilenmeyi düşünüyorum aslında. Şu ana kadar başvuramadık maalesef. Siz başvurmuşsunus sanırım Selda hocam Size başarılar şimdiden
sonuçları heyecanla beklemekteyiz,var mı başvuran arkadaşlar?
Erasmus+ ile tatilin sonlarına doğru ilgilenmeyi düşünüyorum aslında. Şu ana kadar başvuramadık maalesef. Siz başvurmuşsunus sanırım Selda hocam Size başarılar şimdiden
Biz de başvurduk. İtalya, Fransa ve biz toplam 3 yıllık bir proje. Koordinatörümüz İtalya, sonuçları bekliyoruz.
KA1 mi 2 mi hocam ? biz KA2 projesi de yazdık toplam 7 ülkeyiz, hiç umudum yok ondan,bakalım belki KA1...yarın açıklanabilirmiş.KA2 ise Ağustos un taaaa sonları artıkOriginally Posted by panenka [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Bilmiyorum dersem inanır mısınız? İtalya bize haber verecek.
Originally Posted by panenka [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Ka2 sizinki o zaman hocam ,eski comenius yani.Bizim Ka1- yani eski hizmet içi eğitim -olmadı 93 proje kabul edilmiş sadece şaka gibi!!!artık Ağustos u bekliyoruz...
aynı anda hemk1 hem de k2 için basvurulabiliyor mu?
Originally Posted by machbeth [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
tabi ki hocam...