panenka
Member
Reputation Points: 76
|
 |
« Yanıtla #15 : 22 Temmuz 2010, 18:04:00 » |
|
 |  | Alıntı: |  |  | ertuna tarafından gönderildi. |  | |  | | Bizde de gözüken Meram, Evrensel, Özgün; hiçbirini de daha önce okutmadım, şu güne kadar yaptığımız çalışmaların hiçbirini kullanamayacağız yani bu sene, ayrıca sbs'lerde de her türlü sıkıntıyı yaşayacağız, sadece bir yayınevini değil de birkaç yayınevini zengin edelim mantığı Madem kitapları sen seçeceksin ve bunları bedavadan dağıtacaksın bari her senenin sonunda sor, beğendiniz mi kitabı, güzelmiydi falan diye, resmen hiçbir şey yerine konmuyoruz ya 
| |  | |  |
Meram dağıtım .... ancak kitap Cemre yayıncılık, 5. sınıfa ait kitabın adını öğrenemedim, Evrensel iletşim... kitabın adı English Net 8, özgün yayıncılık ... ise kitap "spring" 6 ve 7.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ertuna
Super Moderator
Sr. Member
Reputation Points: 734
{SerDaR}
|
 |
« Yanıtla #16 : 22 Temmuz 2010, 22:14:58 » |
|
 |  | Alıntı: |  |  | panenka tarafından gönderildi. |  | |  | |  |  | Alıntı: |  |  | ertuna tarafından gönderildi. |  | |  | | Bizde de gözüken Meram, Evrensel, Özgün; hiçbirini de daha önce okutmadım, şu güne kadar yaptığımız çalışmaların hiçbirini kullanamayacağız yani bu sene, ayrıca sbs'lerde de her türlü sıkıntıyı yaşayacağız, sadece bir yayınevini değil de birkaç yayınevini zengin edelim mantığı Madem kitapları sen seçeceksin ve bunları bedavadan dağıtacaksın bari her senenin sonunda sor, beğendiniz mi kitabı, güzelmiydi falan diye, resmen hiçbir şey yerine konmuyoruz ya 
| |  | |  |
Meram dağıtım .... ancak kitap Cemre yayıncılık, 5. sınıfa ait kitabın adını öğrenemedim, Evrensel iletşim... kitabın adı English Net 8, özgün yayıncılık ... ise kitap "spring" 6 ve 7.
| |  | |  |
Hocam bilgiler için çok teşekkürler, bu Cemre yayıncılığa ait kitabın adını siz de bilmiyorsunuz galiba değil mi?
|
|
|
|
|
|
LÜTFEN BİR KAÇ DAKİKANIZI AYIRARAK PAYLAŞIMLAR HAKKINDA YORUM YAZIN YAZIN Kİ PAYLAŞIMLARIN DEVAMI GELSİN YA DA EN AZINDAN TEŞEKKÜR ET BUTONUNA TIKLAYIN
|
|
|
panenka
Member
|
 |
« Yanıtla #17 : 22 Temmuz 2010, 23:09:20 » |
|
Maalesef... Ancak öğrendiğim kadarıyla dağıtılacak yerlere gelmiş... Başka bir arkadaşın söylemesine göre...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nightvision
Newbie
Reputation Points: 9
|
 |
« Yanıtla #18 : 27 Temmuz 2010, 11:31:42 » |
|
peki hocam bu ilden ile değişecek mi yoksu tüm türkiye'de aynı kitap mı okutulacak?
edit: sayfa başındaki listeyi yeni indirebildim oradan kontrol ettim... tşkler...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2010, 11:37:55 Gönderen: nightvision »
|
|
|
|
|
panenka
Member
|
 |
« Yanıtla #19 : 27 Temmuz 2010, 14:50:31 » |
|
İstanbul'da okutulacak 5. Sınıf kitabının adı "My Way English 5". Bilginize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witchy
Super Moderator
Hero Member
Reputation Points: 1535
|
 |
« Yanıtla #20 : 27 Temmuz 2010, 18:51:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
There are things known and unknown and in between are the doors... Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
nightvision
Newbie
Reputation Points: 9
|
 |
« Yanıtla #21 : 27 Temmuz 2010, 21:22:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panenka
Member
|
 |
« Yanıtla #22 : 28 Temmuz 2010, 00:09:44 » |
|
My Way English 5 kitabı, Cemre Yayıncılık'a ait. Tel 0212 514 38 29-30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teacher.derya
Newbie
Reputation Points: 0
|
 |
« Yanıtla #23 : 31 Ağustos 2010, 00:38:57 » |
|
bu haberi gerçekten merakla bekliyordum. paylaştığınız için tşkler. 3. senemi çalışacağım ve bu demek oluyor ki 3. farklı bir kitapla. inş eskileri aratmaz. ama çoğu şey sil baştan olucak. geçen seneden kalan worksheetler, materyaller baya bi düzenlenmeden kullanılmayacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mystery_sea
GM
Special Member
Full Member
Reputation Points: 904
|
 |
« Yanıtla #24 : 31 Ağustos 2010, 02:12:56 » |
|
her sene her sene de oynanmaz ki böyle yaaa yani sınıflar arası bir bütünlük olamıyor... 6 da başlatılan kitap 8 e kadar gitmeli bence ki bi anlam bütünlüğü oluşsun. offf offff, çocuk oyuncağı sanki bu ders kitapları 
bizde 4lerde anıttepe yayıncılkmış, bu trip kitabıydı sanırım, önceki yıl okutmuştum  5lerde cemre yayıncılık, bakalım neyle karşılaşıcaz  6-7ler özgün yayıncılık yani spring kitabı, önceki sene bunu da okutmuştum 6larda ve my english ile kıyaslarsam daha eğlenceliydi, en azından diyaloglarla boğulmuş değildi. 8lerde evrensel yayıncılık, bakalım bu nasıl olacak 
her sene bi belirsizlikle başlıyoruz eğitim öğretime, allah sonumuzu hayır ede....
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
asli
Newbie
Reputation Points: 19
|
 |
« Yanıtla #25 : 02 Eylül 2010, 14:55:36 » |
|
Arkadaşlar Ben Muğla'da görev yapıyorum. Bize gelen kitaplar:6 ve 7ler SPRING, 4ler ENGLISH 4 (bir yay), 5ler MY WAY (Cemre yayıncılık) ve 8ler ENGLISH NET (Evrensel) 5 ve 8lerin kitaplarını ilk defa okutacam. Şimdilik incelediğim kadarıyla English Net geçen yıllardaki kitaplara göre çok iyi çünkü her ünitede sadece bir okuma metni var. Üniteleri çok kısa tutmuşlar. Bu açıdan benim hoşuma gitti. Seviye de ağır değil. 5lerin kitabı da güzel. Ama SPRINGlerin rezalet olduğunu hepimiz biliyoruz.
Tüm arkadaşlara kolay gelsin der hepinizin yeni eğitim öğretim yılınızı kutlarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nazli
Nazli39
Member
Reputation Points: 131
|
 |
« Yanıtla #26 : 03 Eylül 2010, 02:01:58 » |
|
arkadaşlar ben Bolu merkezdeyim. kitapları bugün aldım.
4 ler biryay yayınevi English 4 5 ler My Way 6 lar ve 7 ler Spring 8 ler English Net hadi hayırlısı..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Eylül 2010, 23:17:39 Gönderen: nazli »
|
|
|
|
|
|