ELT PLANET FoRuM ELT PLANET FoRuM
Duyurular: ELT PLANET FoRuM Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,
yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.... ELT PLANET Yönetimi

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 05 Eylül 2010, 20:51:33

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: süper moderatörümüz,canım kardeşim ertuna ikinci kez baba oldu...  (Okunma Sayısı 284 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
angelina
Special Member
Sr. Member
*

Reputation Points: 98

« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2010, 20:09:59 »

hayırlı olsun,Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.sağlıklı,uzun,başarılarla dolu bir yaşam diliyorum minik bebişe hocam.katmerli baba olmuşsunuz sizi de tebrik ediyorum.

en acılı zamanlarımda bile dünyaya gelmeseydim üzülürdüm sanıyorum.çünkü hiç olmamak kadar kötüsü yok.(orianna fallaci)
ertuna
Super Moderator
Sr. Member
*

Reputation Points: 734

{SerDaR}

« Yanıtla #16 : 18 Şubat 2010, 15:09:57 »

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için, Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah, dünyanın en güzel, en özel duygusu bu, Allah hepinizden razı olsun...
Ayrıca kardeşim gooddestiny de başlık için ekstra teşekkürler...

LÜTFEN BİR KAÇ DAKİKANIZI AYIRARAK PAYLAŞIMLAR HAKKINDA YORUM YAZIN YAZIN Kİ PAYLAŞIMLARIN DEVAMI GELSİN YA DA EN AZINDAN TEŞEKKÜR ET BUTONUNA TIKLAYIN
sea_ugr
deniz
Sr. Member
*

Reputation Points: 120

YoK ediN insaNın iNsana KuLLuğunu!! N.H.RaN

« Yanıtla #17 : 23 Şubat 2010, 21:55:30 »

eruna hocam dünyaya hoş gelmiş sefalar getirmiş bebişinz .. sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun inşallah ... annemizede büyük geçmiş olsun.. tebrik ediyorum her ikinizide...

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
Ve bir orman gibi kardeşçesine !!!
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
ertuna
Super Moderator
Sr. Member
*

{SerDaR}

« Yanıtla #18 : 24 Şubat 2010, 01:18:49 »

Çok teşekkürler Deniz hocam Smiley

LÜTFEN BİR KAÇ DAKİKANIZI AYIRARAK PAYLAŞIMLAR HAKKINDA YORUM YAZIN YAZIN Kİ PAYLAŞIMLARIN DEVAMI GELSİN YA DA EN AZINDAN TEŞEKKÜR ET BUTONUNA TIKLAYIN
NuRuLLaH
Administrator
Hero Member
*

Reputation Points: 576

« Yanıtla #19 : 24 Şubat 2010, 18:32:43 »

Serdar hocam bu mutlu gününüzü sıcağı sıcağına kutlayanlar arasında olamadığım için cidden mahçubum. Şu aralar siteye çok kısa süreli girip çıktım hep ve maalesef konuyu henüz farkettim. Rabbim cennet kokulu mucizeye ve sizlere nice güzel günleri ve mutlulukları paylaşacağınız anlar yaşatsın. Rabbim sağlık, sıhhat ve afiyet versn inş. Tüm hayırların kendisiyle ve sizlerle olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum. Bizler için de bol bol öpün koklayın Rabbimin en güzel bir hediyesini Smiley

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
duygulu
Special Member
Sr. Member
*

Reputation Points: 285

« Yanıtla #20 : 25 Şubat 2010, 15:22:13 »

ben de geç kutlamak istemezdim ama 1 haftadır bilgisayarda problem vaardı
allah analı babalı büyütsün ve sağlık sıhhat versin,gözünüz aydın ertuna hocam
ertuna
Super Moderator
Sr. Member
*

{SerDaR}

« Yanıtla #21 : 28 Şubat 2010, 23:59:53 »

Nurullah hocam ve Duygulu hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Smiley

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Sitemap

Elt Planet Forum 2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.07 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu